Algemene voorwaarden

Alle artikelen op deze website zijn handgemaakt en beperkt in voorraad.

Door het plaatsen van een bestelling bij De Schatkrat gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden:

Verkoper

De Schatkrat
Evy Vanderper
Molenstraat 10
9270 Laarne
België
info@deschatkrat.be
BTWnr: BE0535892336

Betalingen

Alle prijzen worden uitgedrukt in euro en zijn steeds exclusief verzendingskosten. De Schatkrat is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregel van belasting. Btw is niet toepasselijk.

De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. Wij zijn niet aansprakelijk voor gevolgen van deze fouten en kunnen niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn.

Betalen kan via overschrijving, PayPal, mastercard, bancontact, visa en maestro. Indien u kiest voor overschrijving hebt u 7 dagen de tijd om het bedrag over te schrijven. Als de betaling niet ontvangen is, worden de artikelen terug te koop aangeboden.

Garantie

Alle artikelen worden in goede staat geleverd. De Schatkrat is niet aansprakelijk voor schade bij foutief gebruik van de aangekochte artikelen. Bij eventuele schade bij het ontvangen van de artikelen heeft de koper recht op vervanging, reparatie of terugbetaling.

Herroepingsrecht

De koper heeft het recht af te zien van de aankoop binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De koper stuurt na melding via e-mail (info@deschatkrat.be) deze artikelen in originele staat en verpakking op eigen risico en kosten terug. Van zodra De Schatkrat de artikelen in originele staat heeft ontvangen, wordt de terugbetaling binnen de 30 dagen gestort.

Privacybeleid

Alle persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling en verzending van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking gesteld worden.


Bij eventuele vragen kan u steeds mailen naar info@deschatkrat.be


Afdrukken